skip to Main Content
Menu
DESPRE COMPANIE

Eximotor SA oferă containere din plastic și galvanizate angro și cu amănuntul.
Containere pentru gunoi – astăzi este pur și simplu un instrument indispensabil pentru colectarea diverselor deșeuri. Acestea sunt concepute pentru eliminarea civilizată a deșeurilor, menținerea curățeniei și a situației ecologice normale în Chișinău și în toate localitățile din Moldova.
Ce noi oferim?
-Eurocontainere 1100 litre din plastic sau galvanizate

-Pubele pentru deseuri de la 120-pina la 360 litre

-Urne si cosuri de gunoi de la 17 litre

-Camioane de gunoi noi (Gaz, Isuzu, Iveco, Man)

-Echipamente  de colectare a deșeurilor

header_bg2
ASSORTIMENT
AVANTAJELE NOASTRE
Siguranță

Cutiile de gunoi pe care le oferim sunt confirmate de standardul european EN 840. Materiile prime din care sunt fabricate rezervoarele sunt HDPE din polietilenă primară. Toate containerele sunt certificate

Calitate înaltă

Containere de gunoi au fundul gros și pereții laterali, rezistenți la șocuri și alte efecte mecanice. Plasticul rezistă la temperaturi cuprinse între -40 și +100 grade Celsius; Rezistent la radiațiile UV și expunerea la substanțe chimice

Sortiment larg

În internet magazinul Salubritate.md găsiți containere pentru gunoi de diferite forme, volume și culori. Aducem la comandă în Chișinău și în alte orașe ale Republicii Moldova containere de orice fel, în funcție de preferințele clienților.

 

Prețuri avantajoase

Politica flexibilă de stabilire a prețurilor pentru clienții angro sau clienții permanenți

Livrare

Puteți cumpăra urnele pentru gunoi cu livrare la Chișinău și Republica Moldova

PARTENERII NOȘTRI
Proecte realizate
 In timp 20 de ani de activitate, Eximotor SA a implementat mai mult de 50 de proiecte pentru furnizarea a autovehiculelor municipale și deșeuri de gunoi în diferite regiuni ale Moldovei.
Echipamentul este furnizat pe baza cerințelor tehnice individuale ale clienților și în conformitate cu standardele europene de calitate și siguranță.
 Cadele de gunoi și utilajele utilitare de la Eximotor SA sunt utilizate cu succes in urmatoarele regiuni:
Chisinau, Balti, Anenii noi, Durlesi, Gratiesti, Ialoveni, CAhul, Comrat, Taraclia, Vulcanesti, Cricova, Ciadir-Lunga, Orhei, Liova, Singerei, CAusani, Cantemir, Telenesi, s. Teleseu, s. Molovata Noua, s. Svetlii, s. Valeni, s. Turaza, s. Buliboaca.

PROMOȚII

La noi puteți cumpăra la prețuri speciale containere cu defecte mici de plastic, care rămân în stare de funcționare.

Cantitatea și modele sunt limitate.

Puteți primi oferta prin telefon

Back To Top